Gratis frakt
Hjem| e-væsker| vozol utstyr| gir 10000| VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 bringebær mandarin TDLRR305

VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 bringebær mandarin TDLRR305

Modell: : TDLRR305

Vanlig pris Pris utilgjengelig
powerby cards

navn: gear 10000

e-væskekapasitet: 20ml

batterikapasitet: 500mah

nikotin: 20/50mg/ml

puffs: opptil 10000

funksjon:

 • 30 smaker
 • multifunksjonell spenne
 • munnstykkebeskyttelse
 • forstørret væskekapasitet
 • vamt mesh coil
 • 65 % pcr materialer
 • Ny forsendelsesprosess og sporingsvarsler

   

  Vi er stolte av å behandle bestillingen din raskt, med de fleste bestillinger som forlater anlegget vårt på mindre enn 24 timer. I perioder med stor etterspørsel kan behandlingen ta opptil 72 timer. Vi bruker et pålitelig fraktnettverk for vape-post for å sikre rask levering av pakkene dine.

   

  Ved kassen vil du få leveringsmetode og estimerte leveringstider, som kan variere basert på din plassering og lokale tjenesteleverandør. En sporings-e-post vil automatisk bli sendt ut til deg når bestillingen er ferdig behandlet på anlegget vårt.

   

  *Vær oppmerksom på at alle transittider er anslag og inkluderer ikke helger eller helligdager.

   

  Hvis du befinner deg i Midtvesten eller den østlige halvdelen av USA, kan bestillingen din gjennomgå en 2-trinns forsendelsesprosess.

   

  For å optimalisere besparelser og spare fraktkostnader, bør du vurdere å kjøpe massebestillingen din.

   

  PUDOpoint - Hentingsmulighet hos en lokal bedrift

   

  Vi er stolte av å samarbeide med PUDOpoint for å tilby en praktisk og sikker hentingskranke hos en lokal virksomhet nær deg!

   

  Teamet vårt sender pakken din til PUDO-stedet du valgte ved kassen basert på postnummersøk. Når bestillingen er levert til forretningsstedet, vil du motta en e-postmelding om at den er klar for henting med adresse, bestillingsnummer og åpningstider.

   

  Du kan hente pakker på et tidspunkt og sted som passer for deg uten å bekymre deg for pakker som er igjen på døren mens du er ute!

   

  Ny tjenestedekning

   

  Du kan se at vi ikke kan sende til noen av kundene våre, hovedsakelig på grunn av logistiske begrensninger eller mangel på regional transportørtjeneste i visse områder på det kontinentale USA. Imidlertid utvides vårt fraktnettverk med over 20 lokale regionale transportører ukentlig, så registrer deg for å bli varslet når vi kan sende til deg igjen!

   

  Hvis vi ikke kan sende til din destinasjon, vil et varsel bli indikert i kassen. Sørg for å sjekke postnummerkontrollen vår og registrere deg for varsler. Sjekk også inn med oss på et senere tidspunkt, da vi legger til tjenestedekning hver uke.

   

  Nødvendig signaturtjeneste for voksne

   

  I samsvar med føderal jurisdiksjon og lover, vil alle vape-postordre kreve bruk av voksensignaturbekreftelse (21+) ved levering for pakker som inneholder e-sigarettrelaterte produkter. For å motta denne pakken, er mottakeren pålagt å vise en riktig form for offentlig legitimasjon med bilde til leveringsansatt for aldersbekreftelse.

   

  Adult Signature-tjenesten krever en ekstra kostnad på $7, og prisene vil bli reflektert under utsjekkingsprosessen. Hvis det er mer praktisk for deg, kan vi sende vapeutstyret ditt til en bedriftsadresse. Vi kan ikke sende til postbokser.

   

  Tidslinjer for frakt og håndtering

   

  Det kan ta 24 til 72 arbeidstimer å behandle før det sendes ut for alle bestillinger. Etter behandlingsperioden vil en sporings-e-post automatisk sendes til kunden for å bekrefte at pakken er i sluttfasen av oppfyllelsen. Fraktmetode og estimerte leveringstider vil bli gitt ved kassen, avhengig av hvor du befinner deg.

   

  Internasjonale pakker - Ingen estimat tilgjengelig, sporing vil vise bevegelse fra anlegget vårt og deretter når det ankommer landet ditt (Hvis du ikke har mottatt noen oppdateringer, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor).

   

  Merk: I løpet av den travle høytiden eller økningen i salg kan behandlingen ta opptil 5 virkedager. Teamet vårt jobber hardt hver dag for å sikre at kundene mottar pakker så snart som mulig, så vi setter stor pris på tålmodigheten din.

   

  Vi behandler bestillinger fra 8:00 PST - 16:00 PST mandag til fredag. Fraktselskaper behandler ikke bestillinger i helger og Helligdager.

   

  Returner til avsender

   

  Eventuelle omsendingstjenester er etter vozolnorge s eget skjønn.

   

  Hvis en pakke returneres til oss på grunn av adresse som ikke kan leveres, for eksempel feil eller ufullstendig adresse, er vi ikke forpliktet til å utstede refusjon eller sende erstatningsvare for vår regning. Hvis varer returneres til oss tilbake på anlegget vårt, vil en refusjon bli tilbudt minus portokostnaden.

   

  Hvis en pakke returneres til avsenderen fordi transportøren ikke kunne samle inn en voksensignatur og ID-bevis, forbeholder vozolnorge seg retten til å trekke fra et påfyllingsgebyr på $15 fra refusjonen av bestillingen. Videre forbeholder vozolnorge seg retten til å sende en erstatningsbestilling på nytt etter at den originale pakken har blitt returnert til oss og behandlet, og vi er ikke forpliktet til å sende dem på nytt for vår regning.

   

  Statens forskrifter

   

  Bestillinger med forbudte varer vil bli fjernet og kansellert fra bestillingen, med forbehold om at hele bestillingen kanselleres og refunderes mens resten av pakken behandles normalt.

   

  Alt Vape-salg er begrenset til følgende steder og kan strekke seg til andre områder som ikke er oppført her:

   

  • Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont
  • Byer - San Francisco, Anchorage

   

  Salg av smaksatt e-væske er begrenset til følgende steder og kan strekke seg til andre områder som ikke er oppført her:

   

  • Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  • Byer - Chicago, Washington DC

   

  Vær oppmerksom på at listen over restriksjoner ikke er uttømmende. Restriksjoner kan variere fra stat og kan strekke seg til ulike produktkategorier innenfor hver jurisdiksjon over hele landet. I tillegg kan bruken av kuponger være begrenset på grunn av jurisdiksjonsspesifikke begrensninger.

   

  Internasjonale bestillinger

   

  Hvis ditt land/stat ikke er oppført under utsjekkingsprosessen, kan vi ikke akseptere betaling fra eller sende til ditt land på dette tidspunktet.

   

  1. Alle solgte produkter er oppført vil ikke automatisk konverteres til din lokale valuta. vozolnorge er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer knyttet til internasjonale bestillinger.
  2. Alle avgifter, skatter, moms og eventuelle frakttjenesterrelaterte avgifter dekkes ikke, og kundene er ansvarlige for disse betalingene. I tillegg er vozolnorge ikke ansvarlig for pakker som blir beslaglagt eller stoppet av myndighetene, eller eventuelle gebyrer som kreves for internasjonale forpliktelser.

   

  Av alle grunner til at pakken pådro seg noen ekstra fraktkostnader, for eksempel å bli avvist av tollvesenet, levering av feil adresse eller sendt tilbake til avsender fra kunden, er tilleggskostnaden underlagt trekk fra den opprinnelige betalingen.

   

  Vi anbefaler på det sterkeste å kontakte lokale myndigheter for flere regler og forskrifter angående elektroniske sigaretter og vapingprodukter.

   

  Tapte og ikke leverte pakker

   

  Tapte eller ikke-leverte pakker er ikke ansvaret til vozolnorge, og eventuelle problemer som oppstår på grunn av pakker som ikke er mottatt, må løses av kunden, med tredjepartsoperatøren i bruk. vozolnorge streber etter å vedlikeholde og løse slike saker, og eventuelle feilaktige fraktproblemer må rapporteres innen 48 timer etter siste sporingsoppdatering.

   

  vozolnorge vil ikke være ansvarlig for pakker vist som levert når de sendes til tredjeparts fraktselskaper. Eventuelle problemer som oppstår med slike forsendelser som er merket levert, må løses av kunden med tredjepartsfraktselskapet.

   

  Vær oppmerksom på at feilaktige og ufullstendige adresseinnsendinger som legges inn av brukeren vil forårsake forsinkelser, returer og andre problemer som vil påvirke den vellykkede forsendelsen av bestillingen din. vozolnorge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader forbundet med feilaktige og feilaktige adresseinnsendinger av brukeren.

   

  Hvordan sendes reservedeler?

   

  Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardfrakt.

  VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 blåbæris TDLRR315 220.78kr VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 blåbæris TDLRR315 VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 kiwi pasjonsfrukt guava TDLRR295 VOZOL Vape Near Me | VOZOL GEAR 10 000 kiwi pasjonsfrukt guava TDLRR295 220.78kr
  Paypal Visa Payments
  Kopirett © 2024 Vozolnorge.

  ADVARSEL: Produktene som selges videre   Vozolnorge.com kan inneholde nikotin, et svært vanedannende kjemikalie. Produktene som tilbys på nettstedet er ikke beregnet for bruk av mindreårige under 18 år, gravide eller ammende kvinner, personer med kardiovaskulære problemer, personer med anfallsforstyrrelser eller noen som bør unngå å bruke tobakk eller nikotinprodukter av medisinske årsaker. Oppbevar alltid elektroniske sigaretter utilgjengelig for barn.

  Ny forsendelsesprosess og sporingsvarsler

   

  Vi er stolte av å behandle bestillingen din raskt, med de fleste bestillinger som forlater anlegget vårt på mindre enn 24 timer. I perioder med stor etterspørsel kan behandlingen ta opptil 72 timer. Vi bruker et pålitelig fraktnettverk for vape-post for å sikre rask levering av pakkene dine.

   

  Ved kassen vil du få leveringsmetode og estimerte leveringstider, som kan variere basert på din plassering og lokale tjenesteleverandør. En sporings-e-post vil automatisk bli sendt ut til deg når bestillingen er ferdig behandlet på anlegget vårt.

   

  *Vær oppmerksom på at alle transittider er anslag og inkluderer ikke helger eller helligdager.

   

  Hvis du befinner deg i Midtvesten eller den østlige halvdelen av USA, kan bestillingen din gjennomgå en 2-trinns forsendelsesprosess.

   

  For å optimalisere besparelser og spare fraktkostnader, bør du vurdere å kjøpe massebestillingen din.

   

  PUDOpoint - Hentingsmulighet hos en lokal bedrift

   

  Vi er stolte av å samarbeide med PUDOpoint for å tilby en praktisk og sikker hentingskranke hos en lokal virksomhet nær deg!

   

  Teamet vårt sender pakken din til PUDO-stedet du valgte ved kassen basert på postnummersøk. Når bestillingen er levert til forretningsstedet, vil du motta en e-postmelding om at den er klar for henting med adresse, bestillingsnummer og åpningstider.

   

  Du kan hente pakker på et tidspunkt og sted som passer for deg uten å bekymre deg for pakker som er igjen på døren mens du er ute!

   

  Ny tjenestedekning

   

  Du kan se at vi ikke kan sende til noen av kundene våre, hovedsakelig på grunn av logistiske begrensninger eller mangel på regional transportørtjeneste i visse områder på det kontinentale USA. Imidlertid utvides vårt fraktnettverk med over 20 lokale regionale transportører ukentlig, så registrer deg for å bli varslet når vi kan sende til deg igjen!

   

  Hvis vi ikke kan sende til din destinasjon, vil et varsel bli indikert i kassen. Sørg for å sjekke postnummerkontrollen vår og registrere deg for varsler. Sjekk også inn med oss på et senere tidspunkt, da vi legger til tjenestedekning hver uke.

   

  Nødvendig signaturtjeneste for voksne

   

  I samsvar med føderal jurisdiksjon og lover, vil alle vape-postordre kreve bruk av voksensignaturbekreftelse (21+) ved levering for pakker som inneholder e-sigarettrelaterte produkter. For å motta denne pakken, er mottakeren pålagt å vise en riktig form for offentlig legitimasjon med bilde til leveringsansatt for aldersbekreftelse.

   

  Adult Signature-tjenesten krever en ekstra kostnad på $7, og prisene vil bli reflektert under utsjekkingsprosessen. Hvis det er mer praktisk for deg, kan vi sende vapeutstyret ditt til en bedriftsadresse. Vi kan ikke sende til postbokser.

   

  Tidslinjer for frakt og håndtering

   

  Det kan ta 24 til 72 arbeidstimer å behandle før det sendes ut for alle bestillinger. Etter behandlingsperioden vil en sporings-e-post automatisk sendes til kunden for å bekrefte at pakken er i sluttfasen av oppfyllelsen. Fraktmetode og estimerte leveringstider vil bli gitt ved kassen, avhengig av hvor du befinner deg.

   

  Internasjonale pakker - Ingen estimat tilgjengelig, sporing vil vise bevegelse fra anlegget vårt og deretter når det ankommer landet ditt (Hvis du ikke har mottatt noen oppdateringer, vennligst kontakt ditt lokale tollkontor).

   

  Merk: I løpet av den travle høytiden eller økningen i salg kan behandlingen ta opptil 5 virkedager. Teamet vårt jobber hardt hver dag for å sikre at kundene mottar pakker så snart som mulig, så vi setter stor pris på tålmodigheten din.

   

  Vi behandler bestillinger fra 8:00 PST - 16:00 PST mandag til fredag. Fraktselskaper behandler ikke bestillinger i helger og Helligdager.

   

  Returner til avsender

   

  Eventuelle omsendingstjenester er etter vozolnorge s eget skjønn.

   

  Hvis en pakke returneres til oss på grunn av adresse som ikke kan leveres, for eksempel feil eller ufullstendig adresse, er vi ikke forpliktet til å utstede refusjon eller sende erstatningsvare for vår regning. Hvis varer returneres til oss tilbake på anlegget vårt, vil en refusjon bli tilbudt minus portokostnaden.

   

  Hvis en pakke returneres til avsenderen fordi transportøren ikke kunne samle inn en voksensignatur og ID-bevis, forbeholder vozolnorge seg retten til å trekke fra et påfyllingsgebyr på $15 fra refusjonen av bestillingen. Videre forbeholder vozolnorge seg retten til å sende en erstatningsbestilling på nytt etter at den originale pakken har blitt returnert til oss og behandlet, og vi er ikke forpliktet til å sende dem på nytt for vår regning.

   

  Statens forskrifter

   

  Bestillinger med forbudte varer vil bli fjernet og kansellert fra bestillingen, med forbehold om at hele bestillingen kanselleres og refunderes mens resten av pakken behandles normalt.

   

  Alt Vape-salg er begrenset til følgende steder og kan strekke seg til andre områder som ikke er oppført her:

   

  • Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont
  • Byer - San Francisco, Anchorage

   

  Salg av smaksatt e-væske er begrenset til følgende steder og kan strekke seg til andre områder som ikke er oppført her:

   

  • Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island
  • Byer - Chicago, Washington DC

   

  Vær oppmerksom på at listen over restriksjoner ikke er uttømmende. Restriksjoner kan variere fra stat og kan strekke seg til ulike produktkategorier innenfor hver jurisdiksjon over hele landet. I tillegg kan bruken av kuponger være begrenset på grunn av jurisdiksjonsspesifikke begrensninger.

   

  Internasjonale bestillinger

   

  Hvis ditt land/stat ikke er oppført under utsjekkingsprosessen, kan vi ikke akseptere betaling fra eller sende til ditt land på dette tidspunktet.

   

  1. Alle solgte produkter er oppført vil ikke automatisk konverteres til din lokale valuta. vozolnorge er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer knyttet til internasjonale bestillinger.
  2. Alle avgifter, skatter, moms og eventuelle frakttjenesterrelaterte avgifter dekkes ikke, og kundene er ansvarlige for disse betalingene. I tillegg er vozolnorge ikke ansvarlig for pakker som blir beslaglagt eller stoppet av myndighetene, eller eventuelle gebyrer som kreves for internasjonale forpliktelser.

   

  Av alle grunner til at pakken pådro seg noen ekstra fraktkostnader, for eksempel å bli avvist av tollvesenet, levering av feil adresse eller sendt tilbake til avsender fra kunden, er tilleggskostnaden underlagt trekk fra den opprinnelige betalingen.

   

  Vi anbefaler på det sterkeste å kontakte lokale myndigheter for flere regler og forskrifter angående elektroniske sigaretter og vapingprodukter.

   

  Tapte og ikke leverte pakker

   

  Tapte eller ikke-leverte pakker er ikke ansvaret til vozolnorge, og eventuelle problemer som oppstår på grunn av pakker som ikke er mottatt, må løses av kunden, med tredjepartsoperatøren i bruk. vozolnorge streber etter å vedlikeholde og løse slike saker, og eventuelle feilaktige fraktproblemer må rapporteres innen 48 timer etter siste sporingsoppdatering.

   

  vozolnorge vil ikke være ansvarlig for pakker vist som levert når de sendes til tredjeparts fraktselskaper. Eventuelle problemer som oppstår med slike forsendelser som er merket levert, må løses av kunden med tredjepartsfraktselskapet.

   

  Vær oppmerksom på at feilaktige og ufullstendige adresseinnsendinger som legges inn av brukeren vil forårsake forsinkelser, returer og andre problemer som vil påvirke den vellykkede forsendelsen av bestillingen din. vozolnorge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader forbundet med feilaktige og feilaktige adresseinnsendinger av brukeren.

   

  Hvordan sendes reservedeler?

   

  Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardfrakt.

  Product Inquiry Popup

  MEN'S SIZES                                  
  US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
  UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  WOMEN'S SIZES                                  
  US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
  UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
  EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
  CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

   

  YOUTH SIZES                                  
  US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
  EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
  CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25